Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører.

Tekniq garantiordning

Landsdækkende Garanti For Vvs-Arbejde

Badkoncept.dk, som er en del af I-E VVS ApS er medlem af Tekniq (Dansk VVS) hvilket indebærer, at vores kunder er dækket ind under Tekniq Garantiordningen, som har til formål at sikre, at en privat forbruger, der får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse.
Ankenævnets formål er at medvirke til en nem, hurtig og billig løsning af uoverensstemmelser mellem private kunder og VVS-installatører.

Garantiordningen gælder kun for arbejder, der er udført af medlemmer af Dansk VVS. Se derfor for en sikkerheds skyld efter Dansk VVS Garanti-mærket eller spørg installatøren.

Ofte stillede spørgsmål

Garantiordningen dækker udgifter op til kr. 150.000,00 inkl. moms.

Private forbrugere kan klage over VVS-arbejder og leverancer, der ikke er bestilt udført til erhvervsmæssige formål.

​En klage kan kun indbringes for Ankenævnet, hvis klagen i forvejen forgæves har været forelagt for VVS-installatøren. Man kan klage over næsten alt, dog ikke VVS-installatørens interne forretningsprincipper som f.eks. time- og materialepriser.

Tryg Forsikring

Endelig har vi som virksomhed tegnet en Tryg Forsikring, som også dækker, hvis der skulle opstå skader under projektet. På denne måde mener vi, at vi har gjort alt hvad vi kan for, at sikre dig som bygherre.

Vi holder åbent hus alle søndage kl. 10-14 i vores showroom. Alternativt er du også velkommen til at booke en tid via telefon eller mail.
+ +