Hvad koster det at få lavet et nyt badeværelse?

 

BEREGN PRISEN

Hvad koster et nyt badeværelse?

At lave et nyt badeværelse er ret dyrt og kompliceret set i forhold til, hvor få kvadratmeter det egentlig drejer sig om. Det skyldes, at der stilles særligt høje krav både til materialer og udførelse, fordi badeværelset dagligt udsættes for både vand og fugt.

Hvis badeværelset ikke er i orden, kan der hurtigt opstå alvorlige skader, som kan være temmelig dyre at udbedre.

For at få overblik over den lange række af beslutninger, der skal tages for at lave et nyt badeværelse, kan det være en god idé at dele projektet op i forskellige faser, som her er opstillet i en nogenlunde kronologisk rækkefølge:

Planlægningsfasen

  • hvor du skal have styr på, hvordan dit badeværelse skal se ud, finde rådgivning, priser, have styr på regler og forsikring og ikke mindst få udarbejdet tilbud og aftaler med håndværkere.

Den praktiske udførelse

  •  hvor det ikke er ligegyldigt, i hvilken rækkefølge, de forskellige håndværkere udfører opgaverne på.

Afleveringsforretning

  • hvor en byggeteknisk gennemgang skal hjælpe til at vurdere, om der er evt. fejl og mangler, som skal udbedres.

Ud over alle disse praktiske forhold er det selvfølgelig også vigtigt at beslutte, hvilken stil dit nye badeværelse skal have. Du kan fx hente inspiration i bøger, blade, badeværelsesbutikker og på internettet.

Det kan være fristende at indrette et super moderne badeværelse i det sidste skrig inden for farver, stil og indretning. Men husk på, at jo mere trendy og fancy badeværelset er, jo større er risikoen for, at badeværelset kommer til at virke helt forkert, når moden skifter.

Et meget personligt badeværelse i farvestrålende farver og mønstre efter eget design er sjovt og anderledes, men hvis du har planer om at sælge boligen inden for en overskuelig fremtid, er det nok mere sikkert at vælge en mere klassisk stil.

Erfaring er vigtig.

Badkoncept har flere års erfaring med at lave badeværelser.
Vi har specielt fokus på VVS og så har vi allieret os med de bedste samarbejdspartnere til, at udføre de andre håndværksmæssige udfordringer, der er ved et badeværelseprojekt.

Under hele byggeprojektet fungerer Badkoncept også som byggerådgiver.
Dette er bl.a. også med til at sikre dig, at alle krav, love og regler bliver overholdt.

Når håndværkerne går i gang med badeværelset, sørger vi også for, at styre arbejdet undervejs. Der er mange forskellige håndværkere involveret i at lave et badeværelse, bl.a. murer, vvs-installatør, tømrer, maler. Deres arbejde skal koordineres nøje, så der ikke kommer for meget spildtid.

Små badeværelser.

I mange lejligheder i ældre ejendomme, er badeværelset ofte et af de mindste rum i boligen, og derfor kan det være en udfordring at få udnyttet pladsen fuldt ud til alle badeværelsets funktioner såsom bad, wc og håndvask.

Men hos Badkoncept er vi eksperter i, at indrette badeværelset, så alle kvadratmeter bliver udnyttet til fulde.
Det kan være lidt af en udfordring med indretning af et lille badeværelse, men du kan sagtens få et rigtigt lækkert og funktionelt badeværelse, selvom pladsen er begrænset.

Det handler først og fremmest om god planlægning og de rette badeværelsesmøbler, men man kan både få brusenicher, der kan slås helt sammen samt smalle toiletter og håndvaske, som blot er nogle af de muligheder, der er.

I et lille badeværelse skal man forsøge at holde det hele så enkelt som muligt, og et væghængt toilet er for det første nemmere at gøre rent omkring, og for det andet vil rummet føles større, fordi gulvet løber ind under toilettet.

Flere producenter tilbyder også en sammenklappelig bruseniche, hvor hele nichen klappes ind til væggen, når den ikke er i brug.
Det er rigtigt vigtigt at have noget gulvplads, især hvis badeværelsets skal kunne fungere for en større familie, og der kan sådan en kabine være en god løsning.

Som du kan se er mulighederne mange og vi skal nok hjælpe dig igennem hele projektet.

Er prisberegningen bindende?

Den endelige pris der fremkommer, når du har udfyldt felterne i prisberegnerens er blot et estimat.
Men det giver dig alligevel et rimeligt nøjagtigt overblik over, hvad projektet nogenlunde vil koste.

Af samme årsag er der selvfølgelig heller ikke noget med, at prisen er bindende.

Hvis du ønsker et nøjagtigt tilbud, kan du bestille et besøg af en af vores konsulenter.
I vil gennemgå projektet sammen, og vores konsulent vil hjælpe med ideer og inspiration til, hvordan jeres badeværelse skal indrettes, komme med forslag til møbler, toilet, håndvask osv.

Endvidere er der en del beslutninger der skal træffes – eksempelvis hvilken type fliser du ønsker, farver osv.
Efterfølgende vil du modtage et skriftligt tilbud fra os og dette er først bindende så snart begge parter har underskrevet en aftale.

.

KOM I GANG MED AT LAVE EN PRIS BEREGNING

Vores kerneværdier