Badeværelse med badekar – fritstående eller indbygget

Fristående eller indbygget badekar

Hvis du går om drømmer om at forkæle dig selv og din familie med et badeværelse med badekar derhjemme, så findes der gode løsninger, både hvor det er integreret i brusekabinen, eller hvor det er et badekar fritstående. Det kan afhænge af størrelsen på dit badeværelse, da et fritstående fylder mere end, hvis det er bygget ind i rummet som en del af brusekabinen. 

Vi kan hjælpe dig med at vurdere, hvilken løsning der passer allerbedst til lige netop dit eller dine rum. Dette er ved hjælp af vores erfarne og specialiserede håndværkere, som derudover også kan udføre arbejdet for dig, så du ikke behøver at hoppe i arbejdstøjet. Det kræver fagfolk at udføre VVS- og kloakarbejde, så du bør uanset hvad, medmindre du selv er faglært have nogle professionelle til at forvandle dit badeværelse med badekar.

Små badeværelser eller store

Vi udfører arbejde på alle slags badeværelser og vil med glæde komme med et uforpligtende tilbud til lige netop dit projekt baseret på dit specifikke rum. Det kan sagtens lade sig gøre at få et badeværelse med badekar til små badeværelser. Det kan dog være svært at gennemskue en løsning og skitsere en plantegning, men det er det, vi er her for at hjælpe dig med.

Hvis du har et mindre badeværelse kan det i nogle tilfælde være en god idé at gå med løsningen, hvor badekarret er integreret i brusekabinen, så du får et badeværelse med kar og brus i samme funktion. Det fylder ikke ligeså meget som et badekar fritstående.

Man ser typisk et badekar fritstående på hotelværelser eller i store, dyre huse og det kan derfor have en følelse af eksklusivitet og spa. Udover det æstetiske udtryk er der dog ikke de store fordele ved at vælge et fritstående, sammenlignet med et integreret.

Få et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse

Få et uforpligtende tilbud på dit nye lille badeværelse. Fortæl os om dit projekt, også finder vi et tilbud til dig. Du kan kontakte os på telefon 93 93 93 34, eller sende os en e-mail på info@badkoncept.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.