Fleksibel badeværelsesløsning tilpasset dine præferencer

Stort badeværelse (8 m2)

Startpris 95.000 kr.

Book et møde 60 14 64 64

Ønsker du et nyt stort badeværelse?

Ønsker du at puste nyt liv i dit eksisterende badeværelse eller skal du have bygget et nyt stort badeværelse i forbindelse med nybyg?

I Badkoncept er vi specialiserede i badeværelser og tilbyder derfor skræddersyet badeværelsesløsninger, som altid er designet ud fra dine ønsker og behov. Med et stort badeværelse er der også store og mange muligheder for kreative og anderledes planløsninger, hvilket vi vil vejlede i.

Vi er klimahåndværkere og er derfor de rette at tage kontakt til, hvis du ønsker et energieffektivt badeværelse. Vi arbejder med at sænke vores klimaaftryk i form af blandt andet transport, affaldshåndtering og materialevalg. Vi er desuden certificeret af Vola, som leverer sanitetsløsninger, der er godkendt til drikkevand. På den måde er du sikret løsninger i høj kvalitet uanset omfanget på dit byggeprojekt.

Indhent tilbud 60 14 64 64

Vi holder dig i hånden hele vejen

Vores badeværelsesløsninger passer til alle størrelser rum og alle budgetter. Uanset hvor stort et badeværelse du ønsker, så kan vi hjælpe dig igennem hele byggefasen.

Som kunde får du desuden tilbudt en gratis badevogn stillet til rådighed som er inklusiv både toilet og vaskesøjle. På den måde står du ikke uden toilet og bad i byggeperioden, som typisk tager 5-6 uger (med forbehold for ændringer). Hos os får du en fast kontaktperson og vi varetager hele byggeprojektet for dig. Du slipper altid for at skulle holde styr på de forskellige faggrupper, som normalt skal ind over når der bygges nyt badeværelse.

Kontakt 60 14 64 64

Kontakt os hvis du ønsker et nyt stort badeværelse

Uanset om du allerede nu ved, hvordan dit drømmebadeværelse skal se ud eller om du blot er i den indledende planlægningsfase. Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Det kan du gøre enten på telefon 60 14 64 64, eller ved at sende os en mail på info@i-evvs.dk. Alternativt er du også velkommen til at benytte vores kontaktformular, så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

Læs også om nyt badeværelse, renovering af badeværelse, badeværelse med badekar og vådrumssikre badeværelse her på siden.

Butikken og siden er under ombygning. Kontakt os på info@i-evvs.dk eller ring på 60 14 64 64 😊
+ +