Med fokus på design

Luksus badeværelse

Luksus badeværelse designet ud fra dine behov

Går du og drømmer om et luksus badeværelse, hvor design og æstetik er i fokus, står vi klar til at hjælpe dig i mål med dit nye badeværelse.

Vi tilbyder skræddersyede luksus badeværelser, designet ud fra lige netop dine ønsker og behov. Vi er uddannet klimahåndværker, hvilket betyder at vi arbejder med fokus på byggeriets klimaaftryk og kan hjælpe med energioptimering. Derfor er vi den rette til at stå for dit nye badeværelse, når du ønsker et nyt energioptimeret badeværelse.

Derudover samarbejder vi med nogle af markedets bedste leverandører, hvilket sikre dig et resultat i høj kvalitet. Som Vola certificeret er vi godkendt til installation af Vola sanitetsprodukter, som er godkendt til drikkevand.

Vi sørger for badevogn mens byggeriet står på

Med et luksus badeværelse står vi klar til at inspirere og vejlede dig i high-end løsninger og materialevalg.

Vi tager dig igennem hele byggefasen, så det eneste du skal tænke på er det færdige produkt. Vi tilbyder desuden også at stille en gratis badevogn til rådighed til dig mens dit eget badeværelse bliver lavet. Badevognen er inklusiv både toilet og vaskesøjle, så ikke skal undvære toilet, bad og vaskemaskine i byggeperioden. Perioden varer typisk 5-6 uger (med forbehold for ændringer). Undervejs får du en fast kontaktperson og vi har ansvaret for hele byggeprojektet.

Læs også om badeværelse pris, Københavner badeværelse, flot badeværelse her på siden. Søger du en virksomhed til at klare din VVS-opgave? Vi laver nemlig arbejde i Holbæk, Rødovre, Østerbro, på Frederiksberg og mange andre steder.

Kontakt os for et tilbud på dit kommende luksus badeværelse

Som eksperter i badeværelser, kan du trygt overlade ansvaret til os når du skal have lavet et nyt luksus badeværelse. Du kan kontakte os på telefon 93 93 93 34, eller sende os en e-mail på info@badkoncept.dk. Du kan alternativt også bruge vores kontaktformular, så besvare vi din henvendelse hurtigst muligt.