Tilpasset til dine dagligdags behov

Mellem badeværelse (6 m2)

Startpris 90.000 kr.

Et badeværelse præcis som du ønsker det

Uanset om du ønsker at bygge et nyt badeværelse eller renovere dit eksisterende, kan vi hjælpe dig fra start til slut.

Vi vejleder dig i den bedste løsning for dit kommende badeværelse, der naturligvis bliver designet ud fra dine ønsker til både funktionalitet såvel som æstetik. I Badkoncept er vi uddannet klimahåndværker og ved derfor en masse om, hvordan man reducerer energiforbruget i byggeriet. Derfor er vi den rette til at stå for dit nye badeværelse, hvis du også ønsker et energieffektivt badeværelse.

Ydermere samarbejder vi med nogle af branchens største sanitets leverandører. Blandt andet er vi Vola certificeret, der levere løsninger som er godkendt til drikkevand. På den måde er du sikret løsninger i den højeste kvalitet.

Professionel hjælp fra start til slut

Mulighederne i et mellem badeværelse er mange, da der er plads til at kræse lidt mere end bare funktionalitet.

Vi hjælper dig igennem hele byggefasen både fra valg af materiale, planløsning og udførsel. Vi tilbyder ydermere at stille en gratis badevogn til rådighed inklusiv toilet og vaskesøjle, så du ikke skal undvære det imens projektet står på. Du skal forvente en leveringstid på 5-6 uger (med forbehold for ændringer). Med os som din samarbejdspartner får du en fast kontaktperson og vi varetager hele byggeprojektet for dig.

Kontakt os og få et tilbud på dit nye mellem badeværelse

Fortæl os om dine badeværelsesdrømme, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse tilpasset dine ønsker og behov. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 93 93 93 34, eller sende os en mail på info@badkoncept.dk. Alternativt kan du ogsåudfylde vores kontaktformular, så besvare vi din henvendelse hurtigst muligt.

Læs også om badeværelse pris, flot badeværelse, VVS Holbæk, VVS Rødovre, VVS Østerbro og VVS Frederiksberg.