Med fokus på funktionaliteten

Lille badeværelse (4 m2)

Startpris 85.000 kr.

Lille badeværelse skræddersyet efter funktionalitet

Har du et lille badeværelse, kender du måske til problematikken om at få det meste ud de få kvadratmeter. Men bare rolig, det er nemlig vores speciale.

Vi tilbyder skræddersyede badeværelser i alle størrelser, som er designet ud fra dine ønsker og behov til både funktionalitet og æstetik. Som uddannet klimahåndværker er vi den rette samarbejdspartner, når du også ønsker et nyt energioptimeret badeværelse.

Derudover samarbejder vi med nogle af markedets dygtigste leverandører. Vi er blandt andet Vola certificeret, hvilket betyder at vi er godkendt til installation af Vola produkter, som er godkendt til drikkevand. På den måde er du sikret løsninger i den højeste kvalitet uanset størrelsen på dit badeværelse.

Vi er med dig hele vejen

Med fleksible løsninger til et lille badeværelse, hjælper vi dig naturligvis igennem hele byggefasen fra start til slut.

Som en del af vores løsninger, tilbyder vi også at stille en gratis badevogn til rådighed inklusiv toilet og vaskesøjle. På den måde har du både toilet, bad og vaskemaskine til rådighed i byggeperioden, som typisk tager 5-6 uger (med forbehold for ændringer). Med os som din samarbejdspartner får du en fast kontaktperson og vi varetager hele byggeprojektet for dig.

Du er også velkommen til at læse om, og lade dig inspirere af Københavner badeværelse, nyt badeværelse, badeværelse med badekar, renovering af badeværelse og vådrumssikre badeværelse.

Få et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse

Hos os har du altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud på dit nye lille drømmebadeværelse. Fortæl os om dit badeværelsesprojekt, og så laver vi et tilbud til dig. Du kan kontakte os på telefon 93 93 93 34, eller sende os en e-mail på info@badkoncept.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med svar.