Moderne badeværelse – Få hjælp til et nyt og lækkert rum

Badeværelse med nyt liv og moderne touch

Trænger dit badeværelse til nyt liv og et moderne touch, så er du kommet det helt rette sted hen. Vi er specialister i at konstruere og designe moderne badeværelser, hvor funktionaliteten er i top og håndværket er af højeste kvalitet. 

Vores professionelle personale vil med glæde føre dine drømme og visioner ud i livet med et skræddersyet tilbud, der passer til dine behov og din bolig. Hvis du vil have inspiration til de bedste løsninger og valg af materiale, så hjælper vi også gerne med det.

Lad os være tovholdere på dit projekt

Det kan være uoverskueligt, og måske dyrere, hvis du står overfor et større projekt. Ofte skal der bruges flere forskellige faggrupper til at lave dit moderne badeværelse. Men hos Badkoncept har vi alle faggrupper til rådighed og kan agere tovholder på hele projektet. Når vi, i samspil, har lagt en plan for processen, kan du derfor blot læne dig tilbage, og lade os gøre arbejdet for dig. 

I byggeperioden tilbyder vi en gratis badevogn, som du og din familie kan bruge, imens vi sætter dit nye og moderne badeværelse i stand. Det er altså hele pakken, du kan få hos os. Derved behøver du ikke at kontakte og koordinere forskellige aktører til at varetage de forskellige opgaver. Du får en kontaktperson tilknyttet dit projekt, som er behandler hele byggeprojektet for dig, og som er leder for de forskellige håndværkere og vvs’ere.

Vi går op i miljøet og klimaet, hvilket vi også bruger som inspiration til materialevalg, og ser som en moderne tilgang til nye badeværelser. Vores personale er nemlig uddannet klimahåndværkere, der har stort fokus på at energioptimere og mindske klimaaftrykket, når de arbejder. Derudover er vi Vola certificeret, hvilket betyder, at vi leverer løsninger, der er godkendte til drikkevand og sanitet.

Hvis du synes det lyder som en god løsning og gerne vil høre mere, kan du tage kontakt til os på telefon 93 93 93 34 eller sende os en mail på info@badkoncept.dk.