Nyt badeværelse

Kontakt 60 14 64 64

Nyt badeværelse – Få pris på dit projekt og inspiration

Stort såvel som lille badeværelse, så har vi løsningen på et potentielt nyt rum til dig. Vi skræddersyr løsninger til det enkelte rum, så du får udnyttet hver en kvadratmeter. Alt efter størrelse på projektet varierer pris og derfor hvad det koster.

Vi hjælper fra A-Z, lige fra udvælgelsen af materialer og tidlig inspiration og helt frem til installeringen og renoveringen af selve rummet. Vi er en håndfuld klimahåndværkere, som går op i, at dit kommende badeværelse er energioptimeret, og derfor skaber vi det bedste energisikret rum.

Indhent tilbud 60 14 64 64

Funktionalitet og æstetik for øje

Vi mener, at et helt perfekt nyt badeværelse er en blanding mellem æstetik og funktionalitet. Derfor går vi hverken på kompromis med kvaltiteten på produkterne såvel som resultatet. Vi samarbejder med nogle af de dygtigste leverandører, så vi sikrer dig det bedste produkt.

Du kan i vores showroom komme ud og se nærmere på vores produkter, få inspiration og se små fremvisninger af nye badeværelser i forskellige størrelser, så du kan forestille dig dit rum i den tilsvarende størrelse og derfor dine muligheder. Vi sætter pris på, at du går fra dit endelige resultatet og rum helt tilfreds, og det gælder derfor også processen dertil.

Kontakt 60 14 64 64

Hvad koster et nyt badeværelse hos Badkoncept?

Alt efter projektets størrelse og dine valgte materialer og processer kan pris, hvad det koster at lave, variere en hel del. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os og få et overslag på, hvad det koster for et nyt badeværelse hjemme hos dig – udfra de ting du vælger.

Vi laver både små københavner badeværelser og helt op til luksus badeværelser med en masse plads og lækre materialer. Se nærmere for inspiration og pris her på siden.

Vi stiller gerne en gratis badevogn til rådighed under byggefasen, så du fortsat kan gå på toilet og tage bade under renoveringen. En byggeperiode strækker sig ofte i en periode, der varer 5-6 uger, hvilket varierer en smule alt efter projekt.

Mangler du mere inspiration til et nyt badeværelse, kan du gå ind og følge os på Instagram, hvor vi løbende ligger billeder fra showroom og små som store projekter hos vores kunder. Lad dig drage af inspiration og drømme om dit kommende bad og toilet.

Indhent tilbud 60 14 64 64
Nyt badeværelse – få pris på dit projekt og inspiration

Få et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse

Få et uforpligtende tilbud på dit nye lille badeværelse. Fortæl os om dit projekt, også finder vi et tilbud til dig. Du kan kontakte os på telefon 60 14 64 64, eller sende os en e-mail på info@i-evvs.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Butikken og siden er under ombygning. Kontakt os på info@i-evvs.dk eller ring på 60 14 64 64 😊
+ +