Renovering af badeværelse

Vi opfylder dine badeværelsesdrømme

Hos Badkoncept er vi en række erfarne eksperter, der er specialiserede i renovering af badeværelser til en god pris. Vi værner om detaljen, og vi ved, at et badeværelse er et rum, der skal være rart at opholde sig i.

Renovering af badeværelse i højeste kvalitet

Hos Badkoncept er det meget vigtigt for os, at du får opfyldt alle de drømme og ønsker, du måtte have i forbindelse med renovering af dit badeværelse. Vi er perfektionister til fingerspidserne, og vi kan garantere, at resultaterne altid vil være skarpe.

Vi har fagmænd indenfor flere områder, både hvad angår VVS’ere, murer og andre fagrupper, når der skal laves nyt badeværelse. På denne måde vil du altså være sikret den højetse kvalitet til en god pris, når du benytter Badkoncept til renovering af dit badeværelse.

Vores mål er dine mål. Vi har fokus på et tæt samarbejde og dialog med vores kunder, og vi vi altid gøre vores bedste for at imødekomme alle de behov og ønsker, du måtte have. Der vil være fokus på en tæt dialog gennem hele processen, og du vil blive inddraget i alle beslutninger. Samtidig vil du kunne bruge os som sparringspartner, og vi står altid klar til at dele ud af vores tips og erfaringer. Altsammen til en overkommelig pris.

Pris på renovering af badeværelse

Pris på renoveringen vil variere alt efter hvilken type opgave, der ønskes udført. Det afhænger først og fremmest af størrelsen på rummet, samt hvilke elementer og komponenter dit badeværelse skal indeholde. Uanset om du ønsker at bygge et nyt badeværelse eller blot renovering af dit eksisterende, kan vi hjælpe dig fra start til slut.

Vi tilbyder hjælp til renovering af et lille, mellem og stort badeværelse, og vi skræddersyer alle projekter og til en god pris, således at det passer til dine præferencer for æstetik og funktion. 

Du kan finde inspiration til dit kommende projekt på vores hjemmeside eller på Instagram og herigennem se hvilke andre projekter, vi har lavet. Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 93 93 93 34, hvor vi kan tage en uforpligtende samtale om dit næste projekt samt pris.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse

Få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse. Fortæl os om dit badeværelsesprojekt, også finder vi et tilbud til dig. Kontakt os på telefon 93 93 93 34, eller send os en e-mail på info@badkoncept.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.