Tilbud på badeværelse – Find den bedste pris og spar penge

Kontakt 60 14 64 64

Badeværelset – Et af de vigtigste rum i boligen

Et badeværelse er et af de vigtigste rum i en bolig. Man kan ikke rigtig leve uden et velfungerende toilet og en håndvask eller et bad, hvor man kan vaske sig. Udover at det, først og fremmest, skal fungere optimalt og kunne tjene sine funktioner, så må det også gerne være lidt indbydende og lækkert. 

I nogle tilfælde kræver det en komplet renovering af det gamle badeværelse, hvor det i andre tilfælde kan blive optimeret ved blot at fikse nogle af delene. Omfanget af det man skal have lavet, har selvfølgelig en indvirkning på prisen. Og det kan være en dyr fornøjelse, hvis det er en mere omstændig renovering, der skal til. Der findes dog gode tilbud på et badeværelse, hvor man kan slippe lidt billigere afsted med at få fikset sit rum.

Indhent tilbud 60 14 64 64

Hvad vi tilbyder

Hos Badkoncept kan du få et uforpligtende og gratis tilbud, som er skræddersyet til dit specifikke rum og dit projekt. Vi er specialiserede i at konstruere og designe badeværelser, hvor funktionalitet og kvalitetshåndværk er i højsædet. Så du kan trygt ligge dit badeværelses skæbne i vores profesionelle hænder.

Udover, at du kan få et skærddersyet tilbud på dit badeværelse, så kan du også få professionel og kyndig vejledning til planlægningen af rummet og materialerne, i forbindelse med byggeprocessen. Vi tilbyder også en gratis badevogn, imens vi arbejder på dit badeværelse, så du ikke skal undvære toilet og bad eller flytte ud i byggeperioden.

Vores tilbud på et badeværelse afhænger bl.a. af størrelsen på rummet, og de ønsker, som vores kunder har. Vi kan hjælpe dig uanset hvad, men prisen vil varierere alt efter mange forskellige faktorer.

Hvis du booker os til at udføre arbejdet for dig, så slår du også et slag for klimaet, da vi har uddannede klimahåndværkere, der arbejder for at mindske byggeriets klimaaftryk, og som fokuserer på at energioptimere.

Kontakt 60 14 64 64

Få et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse

Hvis du synes, det lyder interessant, og gerne vil have tilbud på badeværelse, så kan du kontakte os på telefon 60 14 64 64 eller sende os en mail per info@i-evvs.dk. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Butikken og siden er under ombygning. Kontakt os på info@i-evvs.dk eller ring på 60 14 64 64 😊
+ +