Vådrumssikre badeværelse – Derfor er vådrumssikring vigtigt

God vedligeholdelse og sundt indeklima

Det er en nødvendighed for god vedligeholdelse og et sundt indeklima, at alle vådrum i et hus eller en bygning har fået lavet en vådrumssikring, så der ikke opstår fugt og damp i konstruktionen. Det kan føre til store skader, som koster rigtig mange penge at udbedre, så hellere få udført et grundigt stykke arbejde fra starten af. 

Vi kan både hjælpe dig med at vådrumssikre badeværelse og samtidig udføre alle andre mangler eller forbedringer, som du måtte ønske. Vi er nemlig specialister i at være tovholdere på alle typer af projekter omhandlende badeværelser, og du kan trygt overlade alle typer opgaver til os. 

Man kan godt selv lave vådrumssikring af sit badeværelse, men når det kommer til VVS-, elektricitets- og kloakarbejde, er det nødvendigt at få en professionel til at udføre arbejdet. Hos Badkoncept giver vi dig et uforpligtende tilbud, hvor du er sikret et arbejde udført i topkvalitet, hvor du ikke selv skal rode med hverken koordinering eller det ‘beskidte’ arbejde, når du skal vådrumssikre badeværelse derhjemme.

Hvordan foregår en vådrumssikring?

Der findes forskellige løsninger til, hvordan man kan vådrumssikre badeværelse. Man kan f.eks. bruge vådrumssmembran til at sikre alle samlinger og rørgennemføringer med armeringsvæv. Bruger man vådrumsmembran er det typisk en rigtig god idé at bruge en pensel, så man let kan komme ind i alle kroge og hjørner.

Andre måder at vådrumssikre badeværelse er ved hjælp af vinyl, fliser eller vådrumsvægge. Det er dog sjældent, at du udelukkende kan nøjes med at bruge én af de nævnte løsninger. Det kan nemlig være en god ekstra vådrumssikring at bruge vådrumsmembran under de andre typer af sikring.

Vi stiller altid en gratis badevogn til rådighed under byggeprocessen, så du fortsat kan komme på toilettet og gå i bad, imens der bliver renoveret. Hvis du vælger at vådrumssikre badeværelse hos os, skal du altså ikke bekymre dig om noget, men bare læne dig tilbage og glæde dig til det færdige resultat.

Få et uforpligtende tilbud på vådrumssikring

Få et uforpligtende tilbud på vådrumssikring af dit badeværelse. Fortæl os om dit projekt, også finder vi et tilbud til dig. Du kan kontakte os på telefon 93 93 93 34, eller sende os en e-mail på info@badkoncept.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.