VVS Køge – En billig og professionel installatør

Kontakt 60 14 64 64

Kyndig VVS installatør i Køge

Står du og skal bruge en kyndig installatør til dit nye toilet, håndvask, eller har du et stoppet afløb, et utæt vandrør eller skal bruge hjælp til udskiftning af sanitet, så står vi med glæde til rådighed. Hos Badkoncept er vi et hold af forskellige faggrupper, der kan samarbejde om alle slags projekter, der vedrører VVS arbejde, håndværk eller murerarbejde.

Vi er specialister i badeværelser, hvilket i den grad også indebærer VVS arbejde. Så du kan trygt sætte din lid til, at vores personale udfører et professionelt stykke arbejde, der er af højeste kvalitet.

Hvis du blot skal bruge en billig VVS installatør til at montere dit nye toilet eller håndvask, så fikser vi gerne det. Vi kan også tilbyde vores hjælp og ekspertise til større projekter, som kræver flere faggrupper og mere planlægning. Vi går hellere end gerne i dialog med vores potentielle kunder, så vi sammen kan skræddersy det bedste tilbud, der passer til deres behov og bolig i Køge.

Indhent tilbud 60 14 64 64

Professionelt VVS arbejde

Vi er eksperter i VVS arbejde, hvilket betyder, at du under ingen omstændigheder selv behøver at være det. Mange opgaver, der kræver VVS arbejde, skal udføres af en professionel installatør, så i nogle tilfælde kan du være nødsaget til at tilkalde hjælp fra en fagkyndig. Der kan vi heldigvis komme dig til undsætning i Køge til en billig pris.

Du skal ikke betale overpris eller for noget, du ikke har bedt om, så vi gør en dyd ud af at skræddersy vores arbejde efter dine behov og ønsker. På den måde vil alle parter opnå et tilfredsstillende udbytte af samarbejdet.

Du skal ikke tøve med at tage kontakt til os, hvis du står overfor et projekt i Køge, der kræver en VVS installatør. Vi vil gerne kontaktes her på hjemmesiden gennem vores kontaktformular, på telefon 60 14 64 64 eller på mail info@i-evvs.dk. Vi håber, at vi må få lov til at hjælpe dig med dit projekt, hvad end det er stort eller småt.

Kontakt 60 14 64 64

Få et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse

Få et uforpligtende tilbud på dit VVS i Køge. Fortæl os om dit projekt, også finder vi et tilbud til dig. Du kan kontakte os på telefon 60 14 64 64, eller sende os en e-mail på info@i-evvs.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Butikken og siden er under ombygning. Kontakt os på info@i-evvs.dk eller ring på 60 14 64 64 😊
+ +