VVS Næstved – Et skræddersyet tilbud til billig pris

Brug for hjælp til VVS?

Har du brug for hjælp til at få udført VVS arbejde derhjemme, så står vi her, hos Badkoncept, klar til at hjælpe dig, hvad end det gælder et mindre eller et større projekt. Vi består af et team med forskellige kompetencer inden for VVS, håndværk og murerarbejde, så vi kan tilbyde dig al den hjælp, du skal bruge, til dit badeværelse.

Vi agerer gerne tovholdere på dit VVS projekt i Næstved, hvis du har behov for flere forskellige ydelser og professionelle kompetencer, så du ikke behøver at jonglere med forskellige arbejdsgivere indenfor forskellige fagområder. Du kan få et skræddersyet tilbud hos os, der tager højde for dine ønsker og behov til en billig pris, der matcher projektets omfang.

Du kan regne med os

VVS arbejde kan indebære alt fra montering af et toilet til at fikse et stoppet afløb, et utæt vandrør eller udskiftning af sanitet. Intet projekt er for stort eller småt til, at vi vil udføre det, så du kan roligt regne med os, hvis du bor i eller omkring Næstved.

Hvis dit projekt er mere omfangsrigt og spænder over en længere periode, så tilbyder vi en gratis badevogn, som du og din familie kan bruge i byggeperioden. Vi ønsker, at vores VVS arbejde forstyrrer din hverdag mindst muligt, hvorfor vi sætter et alternativ til rådighed imens badeværelset ikke er tilgængeligt. Det gør også at projektet får en mere billig pris, end hvis du selv skulle ud og hyre en badevogn. Du kan blot læne dig tilbage og glæde dig til dit nye badeværelse, hvis du hyrer os til at udføre dit projekt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du må endelig ikke tøve med at tage kontakt til os, hvis du overvejer at få udført VVS arbejde i Næstved. Du kan enten tage kontakt til os her på hjemmesiden, gennem vores kontaktformular, eller ringe til os alle hverdage mellem 8.00-16.00 på telefon 93 93 93 34 eller på mail info@badkoncept.dk. Vi ser frem til at høre om dit projekt og til at finde en passende løsning, som vil opfylde dine ønsker.