VVS Østerbro – Funktionelt badeværelse fyldt med æstetik

Nyt badeværelse efter dine behov

Hvis du bor du på Østerbro og drømmer om at få lavet et praktisk og unikt badeværelse, der lever op til alle dine forventninger, vil vi hos Badkoncept gerne assistere med alt fra VVS arbejde til fliselægning.

Vi tilbyder at være torvholder på hele projektet og oplyser dig om alt undervejs i processen. Vi udfører hele arbejdet, og vi sikrer dig høj kvalitet og service. Hos Badkoncept hjælper vi dig med at gøre dine badeværelsesdrømme på Østerbro til virkelighed.

Vi går aldrig på kompromis med badeværelsets funktionalitet samt æstetikken og det færdige udtryk. Dette gælder for alt vores arbejde – også hvis du blot har brug for hjælp til VVS arbejde på Østerbro.

Praktik i forbindelse med renovering

Et badeværelse er et af de rum, som man meget nødigt vil undvære i sin bolig, og står du derfor midt i renovering af netop dette rum, sørger vi selvfølgelig for, at du får stillet en gratis badevogn til rådighed. Dette gælder selvfølglig, hvad end du bor i en villa eller en lejlighed på Østerbro.

På denne måde kan vi skabe dit nye, smukke badeværelse og kigge på dit VVS, mens du kan nyde et dejligt bad eller gå på toilettet i ro og mag. Det skal nemlig ikke være hverken besværligt eller en uoverskuelig proces at lave nyt badeværelse – dette vil vi gerne sørge for.

Skab dit drømme badeværelse på Østerbro med vores VVS hjælp

Et badeværelse kan være både stort og småt, og det er ikke altid til at finde ud af, hvilke løsninger, der er de mest optimale – især ikke, hvis pladsen er knap.

Hos Badkoncept hjælper vi dig med at skabe det bedste resultat, så du kan få et luksus badeværelse med gode VVS løsninger, også selvom dit badeværelse ikke er så stort.