VVS Rødovre – Skab et elegant og funktionelt badeværelse

Kontakt 60 14 64 64

Skræddersyet badeværelse efter dine ønsker

Går du og drømmer om et nyt badeværelse i Rødovre, så kan vi hos Badkoncept hjælpe dig med at skabe og skræddersy dit bad til præcis dine ønsker og behov. Vi tilbyder alt fra luksus løsninger til de små badeværelser med VVS løsninger.

Vi går hverken på kompromis med funktionalitet eller æstetik, og vi udfører det bedste VVS arbejde. Vi er medlem af Tekniq og klimahåndværker, og vi laver derfor badeværelser med fokus på blandt andet energioptimering og højeste kvalitet.

Med det rette VVS i Rødovre får du det mest funktionelle badeværelse, som holder mange år frem uden konstante reparationer. Vi sikrer høj kvaltiet og service, så du er med hele vejen og er oplyst om din proces.

Indhent tilbud 60 14 64 64

Vi har styr på praktikaliteter

Ikke nok med at vi laver smukke badeværelser, så sørger vi også for at vejen dertil bliver så behagelig som mulig. Derfor stiller vi en gratis badvogn til rådighed, så du fortsat kan bade og gå på toilet under en renovering af badeværelse, eller mens vi ser på dit VVS.

Vi ved nemlig, at det kan være en træls proces at få lavet badeværelse, og derfor ønsker vi at gøre det bedste, vi kan. Du er altid velkommen til at kontakte os angående et uforpligtende tilbud på dit VVS projekt eller badeværelse i Rødovre.

Du kan i samme omgang altid spørge ind til din proces, og hvordan det hele forløber, så du føler dig tryg og oplyst.

Kontakt 60 14 64 64

Få et luksus badeværelse med VVS arbejde af høj kvalitet i Rødovre

Det kræver de bedste VVS kvaliteter, hvis du skal have lavet nyt badeværelse. Det kan være, at du har et lille badeværelse i Rødovre, som kræver ekstra planlægning for at få det hele til at gå op, eller at du har et stort rum til rådighed og ønsker et luksus badeværelse. Vi finder altid den bedste løsning til dig.

Et luksus badeværelse kræver lækre materialer og løsninger, og det kan vi bistå med. Vi samarbejder med nogle af de dygtigste leverandører, så du kan være sikker på de bedste produkter og materialer på dit kommende badeværelset. Derfor får du også det bedste VVS arbejde med de helt rette produkter og elementer.

Butikken og siden er under ombygning. Kontakt os på info@i-evvs.dk eller ring på 60 14 64 64 😊
+ +