Flot badeværelse inspiration – Vi klarer renovering af dit rum

Erfarne eksperter indenfor renovering af badeværelse

Hos Badkoncept er vi en række erfarne eksperter indenfor renovering af et nyt, flot badeværelse. Vi har opnået stor erfaring indenfor udnyttelsen af hver eneste kvadratmeter, og vi har et stort indblik i design og æstetik.

Få renoveret og opnå et flot badeværelse

Hos Badkoncept har vi fokus på dine drømme og ønsker. Vi har erfaring indenfor renovering af mange forskellige badeværelser, og vi står altid klar til at hjælpe med dit kommende projekt. Uanset om du har et lille, mellem eller stort rum, klarer vi opgaven i topkvalitet. Alternativt har du måske et luksus badeværelse, der mangler en flot renovering? Vi har også erfaring indenfor luksus badeværelser, hvor der er fokus på design og æstetik.

Vi hjælper fra A-Z, lige fra udvælgelse af materialer og tidlig inspiration helt frem til installation og renovering af selve badeværelset med øje for at få et flot badeværelse. Du kan med fordel besøge vores Instagram og få inspiration, hvor vi jævnligt lægger billeder op af vores projekter. Du kan også besøge vores showroom for at få et bedre indblik i vores produkter og få inspiration til, hvordan et flot badeværelse kan se ud.

Læs også om: vvs Næstved, vvs Køge, moderne badeværelse og tilbud på badeværelse.

Fokus på kvalitet

Badkoncept renoverer badeværelser med fokus på kvalitet og design. Vi ved, at et flot badeværelse skabes i de små detaljer såsom fliser og andet håndværk. Med dine drømme for øje kan du trygt stole på, at vi renoverer dit rum med fokus på høj kvalitet.

Vores projekter varer gennemsnitligt 5-6 uger, og vi vil stille en gratis badevogn til rådighed under byggefasen, så du forsat kan gå på toilet og tage bade. Vi har fokus på en tæt dialog med vores kunder, og vi inddrager dig i alle beslutninger og overvejelser under hele processen.

Hvis du har spørgsmål eller undringer i forbindelse med renovering af dit rum, så er du altid velkommen til at kontakte os på +45 93 93 93 34, hvor du blandt andet kan få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt. Prisen vil være varierende og afhænger af projektets størrelse samt valg af materialer.